Dobrodošli v Prestižno! Prijavite se ali si ustvarite račun
 Slovenščina  Hrvatski
Vaša košarica je prazna!

Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Spletna stran www.prestizna.si je skupaj s celotno objavljeno vsebino last podjetja MKG d.o.o..
Slike posameznih izdelkov so izključna last proizvajalcev - dobaviteljev.
Uporaba kateregakoli tekstovnega, grafičnega, multimedijskega ali drugega spletnega materiala s te strani je za kakršnekoli druge namene prepovedana, razen če lastnik uporabo eksplicitno dovoli.
 

Zasebnost in varovanje podatkov

Na spletni strani www.pretizna.si ne zbiramo nobenih osebnih podatkov. A v kolikor nas stranka kontaktira s povpraševanjem preko našega email naslova ali našega fizičnega naslova, nas s tem avtorizira, da njene osebne podatke uporabimo za pripravo ponudb, za direktno komunikacijo v zvezi s ponujenimi izdelki ter za procesiranje naročila. Osebnih podatkov ne hranimo v nobeni bazi in jih ne uporabimo za noben drug namen.
 

Piškotki

Med obiskom naših spletnih strani se na vaš računalnik, pametni telefon, tablico ali drugo napravo z vgrajenim spletnim brskalnikom poleg vsebin prenesejo tudi piškotki. Piškotki so krakte tekstovne datoteke, ki omogočajo lažjo in kakovostnejšo uporabo naših spletnih strani, beleženje vaših morebitnih nastavitev, povezanost s socialnimi omrežji, nam pa izvajanje anlize obiskanosti in s tem stalno izboljševanje naše vsebino in naše ponudbe.

Z našimi piškotki ne zbiramo nobenih informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče kakorkoli osebno prepoznati oziroma vam kakorkoli prilagajati vsebino naših spletnih strani, če tega niste sami nastavili. Vaših osebnih podatkov ta stran za svoje delovanje ne uporablja in ne potrebuje.

Čeprav z našimi piškotnki ne posegamo v vašo zasebnost, vas vseeno vljudno prosimo, da nam z vašo privolitvijo dovolite namestitev piškotkov na vaš računalnik. Ta spletna stran sicer ne more delovati. 

Nasvet

Na shranjevanje piškotkov lahko vplivate tudi z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku. Z ustreznimi nastavitvami lahko kadarkoli omejite njihovo uporabo oziroma jo v celoti onemogočite.

Poleg tega lahko kadarkoli preko vašega spletnega brskalnike zbrišete vse piškotke, ki so se že namestili na vašem računalniku.


seznam naših piškotkov

ime: _ga, __utma, __utmb, __utmc, __utmv, __utmz
namen: Statistika ogledov spletnih strani, Google analytics
lastnik: Google Inc

ime: language
namen: stran si zapomni vaš izbrani jezik
lastnik: naše podjetje

ime: currency
namen: stran si zapomni vašo izbrano valuto
lastnik: naše podjetje

ime: display
namen: potreben za prikaz izdelkov na strani
lastnik: naše podjetje

ime: eu-opt-in
namen: stran si zapomni, da ste potrdili uporabo piškotkov
lastnik: naše podjetje

ime: NID, SNID, PREF
namen: za prikaz lokacije našega podjetja na Google Maps
lastnik: Google Inc
 

Omejena odgovornost

Vsebina na spletni strani www.prestizna.si je zasebne informativne narave in nima vrednosti uradnih ali javnih dokumentov ter občil. Vse objavljene slike in cene so zgolj informativne. Verodostojni in zavezujoč dokument je izključno ponudba, ki jo stranka prejme na osnovi poslanega povpraševanja. MKG d.o.o. zato ne odgovarja za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno nastalo škodo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Vsebine uporabljate izključno na lastno odgovornost.
 

Podatki o podjetju

podjetje:
podjetje (kratko):
matična številka:
davčna številka:
sedež:
poslovni naslov:
MKG, mediji in trgovina, d.o.o.
MKG d.o.o.
3512860000
SI51461854
TRNOVO
TRNOVO 10, 5252 TRNOVO PRI GORICI

 

Za vse informacije nas, prosimo, poiščite na naših naslovih.

Copyright katalog MKG d.o.o. 2011 - 2024, design izdelkov in foto material so last posameznih proizvajalcev
Oblikovanje in postavitev strani mkg.Creative | Prekliči dovoljenje za uporabo piškotkov