Dobrodo┼íli v Presti┼żno! Prijavite se ali si ustvarite ra─Źun
 Sloven┼í─Źina  Hrvatski
Vaša košarica je prazna!

O nas

Presti┼żna.si je spletni katalog presti┼żnih, luksuznih in unikatnih dekorativnih predmetov za dom in poslovne prostore. Vsi izdelki so ro─Źno izdelani v izbranih italijanskih podjetijh luksuznih izdelkov. Pri izdelavi se uporablja samo najbolj┼íe porcelane, Muransko steklo, kristal, kovine, marmorje, pravo zlato in platina ... vse dekoracije so izdelano ro─Źno, po preizku┼íenih obrtni┼íkih postopkih. Zato imajo vsi visoko estetsko ter resni─Źno materialno vrednost.

Presti┼żna.si je spletni katalog presti┼żnih izdelkov za zahtevne, za tiste, ki ┼żelijo nekaj posebnega, ki jim ni mar za zvene─Źa imena temve─Ź za dejansko vredne predmete. Presti┼żna.si je spletni katalog izdelkov za ljubitelje lepega, ki si ┼żelijo sebi in svojim prijateljem oziroma poslovnim parterjem privo┼í─Źiti najbolj┼íe.

Presti┼żna.si je spletni katalog izdelkov, ki se jih izdela izklju─Źno po naro─Źilu za znanega naro─Źnika. Izdelki prikazani v katalogu so samo v pomo─Ź pri odlo─Źanju. Zaradi ro─Źne izdelave in dekoracije so mo┼żna vedno malenkostna odstopanja v detajlih. Zaradi tega ni dveh enakih izdelkov - vsak zase je unikaten, kar jim ┼íe dviguje dejansko vrednost.


Presti┼żna.si je spletni katalog podjetja MKG d.o.o.. V MKG d.o.o. se ukvarjamo z zastopanjem in prodajo presti┼żnega italijanskega stilnega in sodobnega pohi┼ítva, svetil in dekorativnih predmetov. Na┼íim strankam svetujemo pri izbiri ustreznega pohi┼ítva in dekorativnih predmetov za dom, poslovne prostore, gostinske in hotelske objekte. Svetujemo tudi pri izbiri ustreznih poslovnih daril oziroma kolekcij primernih za nadaljno prodajo.

 

Za vse dodatne informacije nas prosim kontaktirajte:

MKG d.o.o.
Trnovo 10
5252 Trnovo pri Gorici

05 30 71 168
031 70 50 79
info@mkg.si
http://www.mkg.si

Copyright katalog MKG d.o.o. 2011 - 2024, design izdelkov in foto material so last posameznih proizvajalcev
Oblikovanje in postavitev strani mkg.Creative | Prekli─Źi dovoljenje za uporabo pi┼íkotkov