Dobrodo┼íli v Presti┼żno! Prijavite se ali si ustvarite ra─Źun
 Sloven┼í─Źina  Hrvatski
Vaša košarica je prazna!

Pogoji prodaje

Presti┼ża.si ni spletna trgovina!

Presti┼żna.si je spletni katalog. Stranki je le v pomo─Ź pri pripravi njenega povpra┼íevanja.
Ponujeno blago bo izdelano in dobavljeno po naro─Źilu izklju─Źno zanjo. 

 

Postopek nakupa

 1. Stranka na osnovi kataloga pripravi pisno povpraševanje, ki nam ga posreduje po elektronski pošti na naslov info@prestizna.si, ali po pošti na naslov MKG d.o.o., Trnovo 10, 5252 Trnovo pri Gorici.
  Vsako povpraševanje mora poleg seznama vsebovati še ime kontaknte osebe, elektronski naslov, telefonsko številko ter morebitno ime podjetja.
  S pošiljanjem povpraševanja se stranka strinja, da njene osebne podatke uporabimo za direktno komuniciranje z njo v zvezi z povpraševanjem


  Stranki bomo v odgovor na povpra┼íevanje poslali neobvezujo─Źo ponudbo skupaj z morebitnimi koli─Źinskimi popusti.

   
 2. V primeru, da se stranka odlo─Źi za naro─Źilo, nam mora vrniti podpisano ponudbo ali podpisano lastno naro─Źilnico.
  Podpisano ponudbo ali naro─Źilnico lahko po┼ílje tudi po elektronski po┼íti. 


  Stranka s svojim podpisom ponudbe potrjuje in se strinja s pogoji prodaje pri dobavi ponujenega blaga.
  Stranka s svojim podpisom ponudbe potrjuje, da je ponujeno blago z vsemi zapisanimi specifikacijami skladna z njegovim povpraševanjem.

  Naro─Źilnica mora eksplicitno izra┼żati specifikacije ter ┼żeljo po izdelavi in dobavi po naro─Źilu izdelanih izdelkov ponujenih v ponudbi.
  Naro─Źilnica mora biti opremljena s ┼ítevilko na┼íe ponudbe.
  Stranka s svojim podpisom naro─Źilnice potrjuje in se strinja s pogoji prodaje pri dobavi ponujenega blaga.

   
 3. Kupoprodajna pogodba se smatra sklenjena, ko stranka  vrne podpisano ponudbo ali dostavi podpisano naro─Źilnico z vsemi potrebnimi elementi in mi potrdimo prejem  ter  po vpla─Źilu avansa na na┼í poslovni ra─Źun. Stranka je od tu dalje na┼í kupec.
   

Ker so vsi izdelki izdelani in dobavljeni po naro─Źilu po izrecni ┼żelji kupca, odstop od kupoprodajne pogodbe ni mo┼żen. Mo┼żne so samo reklamacije.

 

Izdelki so izdelani ro─Źno. Uporabljeni lesovi, korenine, intarzije, tkanine, kamnine, barve, kristali, porcelan, steklo, kovine in drugi dekorativni elementi se od serije do serije spreminjajo v odtenkih in rastrih. Vsak izdelek je zato unikaten.

Predmet  reklamacije so lahko izklju─Źno napake, kot so: napa─Źen artikel, odstopanja od specifikacij, tehni─Źne okvare, po┼íkodbe ob dobavi ter bistvena odstopanja v dimenzijah. Kupec mora morebitne napake pisno sporo─Źiti najkasneje v 8 dneh od prejema blaga na na┼í naslov. Kasneje javljene napake niso predmet reklamacije.

Reklamacij  se ne da uveljavljati zaradi odstopanj v barvnih odtenkih tkanin, lesa, kristalov, porcelana, stekla, kovine ali zaradi vzorcev v kamninah, lesovih in koreninah, zaradi odstopanj v detajlih dekoracij, rezbarijah, zaradi minimalnih odstopanj v dimenzijah ter zaradi ostalega, kar je posledica uporabljenih materialov ter posledica ro─Źne izdelave.    

Morebitne zamude niso razlog za odstop od naro─Źila razen, ko zamuda bistveno presega predviden rok dobave. Poskrbeli bomo, da bo naro─Źeno blago dostavljeno do dogovorjenega roka. Ker pa rok dobave ni odvisen od nas, ga ne garantiramo.

Ob dobavi na lokacijo kupca mora biti ta ob dobavi prisoten. Ob prevzemu mora blago pregledati in takoj javiti vse morebitne napake, ki bi lahko bile posledica transporta. Kasneje javljene tovrstne napake se ne bo upo┼ítevalo. ─îe kupca ob dogovorjenem ─Źasu in datumu prevzema ni na dogovorjeni lokaciji, se smatra, da je blago prevzeto ter brez napak.

Copyright katalog MKG d.o.o. 2011 - 2024, design izdelkov in foto material so last posameznih proizvajalcev
Oblikovanje in postavitev strani mkg.Creative | Prekli─Źi dovoljenje za uporabo pi┼íkotkov